Diari Més

L'epidèmia del coronavirus

El producte que cada dia Mercadona esgota en poques hores

A Twitter l'empresa afirma que «No podem assegurar-te que n'hi hagi quan vagis a comprar»

Imatge d'arxiu d'un supermercat de Mercadona

Mercadona llença al mercat un nou producte molt desitjat per molts clientsEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Malgrat que el nombre de persones infectades va augmentar, i també els casos de morts derivades de la malaltia a causa del coronaviru, l'alarma social no està descontrolada. Que la majoria de casos siguin lleus i que les morts hagin estat en la seva gran majoria persones d'edat molt avançada o aquelles que ja tenien patologies prèvies greus, ha contribuït a no estendre la por per possibles infeccions.

Amb tot, hi ha dos productes que si que són 'objecte del desig' a causa de la presència de la malaltia. Es tracta de les mascaretes i del gel desinfectant.

Encara que els experts expliquen que el més efectiu és simplement rentar-se les mans, la veritat és que les vendes d'aquesta mena de productes han augmentat un 700% al febrer, segons dades de la Federació de Distribuïdors Farmacèutics (Fedifar), segons destaca el digital huffingtonpost.es.

Un clar exemple del desfici existent per aconseguir gels desinfectants es viu als Mercadona d'arreu de l'Estat.Els supermercats de l'empresa valenciana reben diàriament o gairebé diàriament gels desinfectants, però s'esgoten als pocs minuts d'obrir.

La pròpia empresa ha admès en Twitter que «a causa de la creixent demanda» no poden assegurar als clients que hi hagi quan vagin a comprar.

tracking