Diari Més

Successos

Alliberada una dona de 96 anys de la seva casa tancada per un manyà per ordre d'un banc

Es tracta de dues cases independents que comparteixen una única entrada, però la seva no estava afectada pel supòsit embargo

Imatge de la casa on la dona estava atrapada

Alliberada una dona de 96 anys de la seva casa tancada per un manyà per ordre d'un bancG.C.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Guàrdia Civil i la Policia Municipal de Marcilla (Navarra) ha alliberat aquest dissabte a un dona de 96 anys que es trobava tancada a la seva casa que havia estat tancada el dia anterior per un manyà per ordre d'un banc.

La dona va haver de sol·licitar auxili a través del balcó del seu habitatge, ja que no podia sortir. Es tracta de dues cases independents que comparteixen una única entrada i en tancar la mateixa el manyà ha deixat a aquesta dona atrapada sense que al seu habitatge estigués afectada pel suposat embargament.

Segons ha explicat la Guàrdia Civil, a les 12.00 hores ha rebut l'avís d'un veí de Marcilla que informava que divendres passat 28 de febrer un manyà va tancar un habitatge per ordre del banc i havia deixat en el seu interior a aquesta dona.

Fins al lloc s'ha enviat una patrulla de seguretat ciutadana que ha confirmat la dona es trobava tancada en l'habitatge, en bon estat però sense poder sortir al carrer. A les 12.30 hores ha acudit al lloc un manyà que ha alliberat a la dona.

tracking