Diari Més

Policial

Ordenen l'arrest de Ronaldinho per ingressar amb passaport fals al Paraguai

L'exfutbolista del Barça tenia previst presentar un programa d'atenció sanitària gratuïta per a menors

Ronaldinho va rebre el títol de Visitant Il·lustre d'Asunción abans de veure's immers en el problema de documentació

Ordenen l'arrest de Ronaldinho per ingressar amb passaport fals al ParaguaiEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fiscalia paraguaiana va ordenar aquest dimecres la detenció de Ronaldinho Gaúcho hores després que l'exjugador brasiler ingressés a Asunción presumptament amb un «document adulterat», segons va informar el Ministeri de l'Interior.

Agents fiscals i de la Policia Nacional van aplanar aquest dimecres l'habitació de l'hotel on s'allotgen el exfutbolista i el seu germà a Asunción, on Ronaldinho tenia previst presentar el dijous un programa d'atenció sanitària gratuïta per a menors.

El ministre de l'Interior, Euclides Acevedo, va dir a diverses ràdios locals que la denúncia va ser transmesa a la Fiscalia per l'autoritat aeroportuària després de l'ingrés al país del brasiler.

Acevedo va afegir que l'ordre d'arrest s'estén a un germà de l'antic futbolista que va viatjar amb el, suposadament també amb un «passaport» del Paraguai adulterat, si bé no va donar més detalls sobre aquest tema.

El ministre de l'Interior va afegir que ara correspon al fiscal culminar el tràmit perquè sigui arrestat per la Policia Nacional.

tracking