Diari Més

Detectats onze casos de coronavirus en una residència de gent gran a Madrid

La residència habilitarà zones d'aïllament

Un metge prenent la temperatura a una dona per comprobvar si té

Dos dels infectats pel coronavirus a Catalunya són professionals sanitarisEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Deu usuaris de la residència de gent gran La Paz i una auxiliar d'infermeria d'aquest centre han donat positiu per coronavirus, segons ha indicat el sindicat Central Sindical Independent de Funcionaris (CSIF).

Segons ha indicat el sindicat en un comunicat, els casos per COVD-19 han estat confirmats per l'Agència Madrilenya d'Atenció Social (AMAS), organisme autònom de la Conselleria de Sanitat de l'Executiu regional.

La residència, que compta amb capacitat per a entre 70 i 80 usuaris, habilitarà zones d'aïllament i procuraran que persones amb símptomes no utilitzin les zones comunes, com pot ser el menjador o els banys.

La malaltia s'ha propagat per un dels mòduls de la residència, amb una edat mitjana de vuitanta anys, i encara es desconeix l'origen del coronavirus, segons ha indicat a Efe una de les representants del CSIF, Elena Moral.

Es restringiran les visites al centre per prevenció, tant a l'exterior com a l'interior de l'edifici, per la seguretat dels usuaris i treballadors.

En el comunicat, el CSIF ha assegurat que han demanat a AMAS que es posin en marxa les mesures de prevenció necessàries per a totes les residències de la xarxa de l'organisme, un total de 37.

Així mateix, AMAS ha distribuït més de 8.000 màscares entre el personal i també ha anuncia que contractarà personal d'infermeria i de serveis per a l'atenció de l'usuari per a la higiene i desinfecció dels centres, ha assegurat el sindicat.

tracking