Diari Més

L'epidèmcia del coronavirus

Una nena de 4 anys d'un col·legi de Madrid i els seus pares, positius en coronavirus

Un dels progenitors hauria contret la malaltia en un viatge a Itàlia

El col·legi Santa MAría la Blanca, on un dels seus professors ha estat contagiat.

Una nena de 4 anys d'un col·legi de Madrid i els seus pares, positius en coronavirusEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una nena de 4 anys del col·legi Paraíso Sagrados Corazones de Madrid ha estat encomanada per coronavirus, després que els seus pares hagin donat també positiu en COVID-19 després de viatjar un d’ells a l’estranger, han indicat a Efe fonts de la Conselleria de Sanitat la Comunitat de Madrid.

En aquesta regió, s’eleven a 56 els encomanats per coronavirus, entre els quals es troben, a més, dos estudiants de l’Institut d’Empresa que havien viatjat a Itàlia i un treballador de la Universitat Francisco de Vitòria, segons han confirmat ambdós centres.

La menor del col·legi Paraíso Sagrados Corazones de Madrid es troba «asimptomàtica» i pel que sembla podria haver estat encomanada per un dels seus progenitors.

Les mateixes fonts han afirmat que els tres es troben al seu domicili i evolucionen favorablement.

Els dos estudiants de l’Institut d’Empresa (IES) van viatjar a Itàlia i ambdós es troben hospitalitzats, a Madrid i a Segòvia, segons informa el centre en una pàgina habilitada per informar el seu alumnat.

Un dels joves va visitar Madrid entre el 17 i el 22 de febrer per assistir a un màster, després va viatjar a Itàlia i de nou va tornar a la capital espanyola. Va començar a sentir els primers símptomes el 23 de febrer i actualment està ingressat en un centre sanitari madrileny.

El segon alumne, del campus de l’IES de Segòvia i hospitalitzat en aquesta ciutat, també va donar positiu després de tornar d’un viatge a Itàlia. El centre de negocis ha donat l’opció de seguir les classes online.

Quant al cas detectat a la Universitat Francisco de Vitòria, es tracta d’un empleat del centre que ha donat positiu en COVID-19, si bé correspon a un cas lleu que «ja està controlat», segons han informat el centre a través d’una circular.

Aquest dimarts es va confirmar també el cas d’un professor del col·legi concertat Santa María La Blanca, al barri de Montecarmelo, que va informar els pares a través d’una circular d’aquest contagi.

tracking