Diari Més

Economia

El Family Day tanca la Mobile Week Barcelona que ha acollit 150 activitats

L'Antiga Fàbrica Damm ha estat l'escenari d'una jornada amb activitats per acostar la tecnologia als infants

Un nen participant en un dels tallers de la Mobile Week Barcelona l'1 de març del 2020

El Family Day tanca la Mobile Week Barcelona que ha acollit 150 activitatsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Family Day ha tancat aquest diumenge la Mobile Week Barcelona que en els darrers dies ha acollit unes 150 activitats a deu districtes de la capital catalana. L'acte de tancament s'ha celebrat a l'Antiga Fàbrica Damm amb l'objectiu d'acostar la tecnologia als infants a través de tallers, xerrades i música per a tots els públics. Entre altres activitats, els infants han pogut aprendre a mesclar pistes de la mà de DJ's professionals; construir un robot pintor; gravar-se en un photocall interactiu de realitat augmentada o crear una postal futurista amb leds. La Mobile Week Barcelona forma part de la quarta edició de la Mobile Week que ha arribat en els darrers dies a 16 ciutats catalanes.
Aquest any s'han sumat a la programació Begues, Mataró, Sabadell, Sant Feliu de Llobregat, Sant Pere de Ribes, Vilanova, Olot, Mollerussa i ciutats de l'Alt Pirineu. En total, els organitzadors preveien que unes 18.000 persones participessin de les prop de 300 activitats programades.

Al llarg dels darrers dies s'han fet una sèrie de conferències amb diferents experts sobre dades i ciberseguretat per prevenir els riscos d’internet i educar als més joves en aquesta qüestió.

tracking