Diari Més

Successos

Detinguts a Barcelona tres homes que transportaven més d'un quilo i mig d'haixix en un cotxe

Els detinguts van intentar fugir quan els agents els van requerir que aturessin el vehicle

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.

Mossos d'EsquadraMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia-Mossos d’Esquadra de l’Àrea de Seguretat del Transport Metropolità de Barcelona, van detenir el dia 25 de febrer a l’Eixample de Barcelona tres homes de nacionalitat francesa, d’entre 22 i 29 anys d’edat, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els agents, que estaven fent un desplaçament en un vehicle policial sense logotip, es van aturar en un semàfor i van observar com un vehicle amb tres ocupants que mantenien una actitud sospitosa i el conductor del vehicle estava fumant una cigarreta que per la olor que desprenia van intuir que era haixix. Després de veure aquest fet, els agents, que anaven degudament uniformats es van identificar com a policies i van indicar al vehicle que s’aturessin per tal d’identificar el conductor i la resta d’ocupants del vehicle. En el moment que els agents es van adreçar al cotxe per a la seva identificació, el conductor va accelerar i va fugir del lloc a gran velocitat. Seguidament els Mossos d’Esquadra van pujar al seu vehicle i van iniciar un seguiment fins que el van poder aturar.

Amb el vehicle aturat i els homes a l’exterior, un d’ells va llençar un paquet enmig del carrer, fet que va alertar els agents que van comprovar que el paquet contenia 7 peces d'haixix. Posteriorment es va escorcollar el vehicle i es van localitzar tres paquets més amb diferents tipus de drogues. Els tres ocupants del vehicle van quedar detinguts per un delicte contra la salut pública. Transportaven més d’un quilo i mig d'haixix, a més d’altres substàncies com marihuana i amfetamina.

El vehicle es va traslladar a un dipòsit municipal de Barcelona i com és habitual en aquests casos, la Unitat Canina es va adreçar a fer un escorcoll més exhaustiu amb dos gossos, en Win i en Black, especialistes en drogues. Van fer recerca en tot el vehicle i no van trobar més substàncies amagades a l’interior. Els tres detinguts van passar a disposició judicial i van quedar en llibertat amb càrrecs.

tracking