Diari Més

Successos

Detinguda una dona per l'homicidi imprudent del seu bebè de 35 dies

La Policia Nacional ha detingut a València a una dona com a presumpta autora d'un delicte d'homicidi imprudent després de la mort del seu bebè, de 35 dies, que no va inscriure en el Registre Civil

CNP

Detinguda una dona per l'homicidi imprudent del seu bebè de 35 dies

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els fets investigats es van produir el passat el mes de novembre passat, segons ha avançat el diari Llevant i han confirmat a Europa Press fonts policials.

En aquell mes, agents de la Policia Nacional van acudir a un domicili del districte de Proveïments de la capital valenciana, on un bebè de 35 dies jeia mort i sense que, per tant, els serveis sanitaris poguessin fer res per ell.

Arran de les perquisicions policials, es va descobrir que el petit no havia estat inscrit en el Registre Civil ni s'havia atès a la dona en el part en cap centre hospitalari. Així mateix, el nounat havia estat alimentat amb menjar no adequat per a la seva edat i, segons sembla, tampoc ho havia explorat un metge.

Per tot això, es va arrestar a la mare -una dona de 32 anys d'origen congolès-, que fins avui no ha reclamat el cos del bebè, que es trobes en l'Institut Anatòmic. La detinguda, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial, segons les mateixes fonts.

tracking