Diari Més

Tecnologia

La web de Samsung exposa les dades d'alguns usuaris després d'enviar una notificació errònia

La companyia sud-coreana ha defensat que quan va tenir constància de l'incident va eliminar «la capacitat de registrar-se a la botiga del lloc web fins que l'error es va solucionar»

Un dels models de Samsung

La web de Samsung exposa les dades d'alguns usuaris després d'enviar una notificació erròniaep

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una notificació errònia enviada el dijous passat per l'aplicacióFindMyMobilede Samsung, que permet als usuaris dels telèfonsGalaxylocalitzar dispositius perduts, ha precedit a un error en la web de la companyia a Regne Unit que ha exposat les dades personals d'alguns usuaris. Segons han advertit alguns propietaris de telèfonsGalaxyaTheRegister, després de l'estranya notificació, que per a la major part de persones només deia «1», els va anar possible accedir a les dades dels comptes d'altres usuaris desconeguts.

Samsung ha confirmat l'error en un comunicat remès a Europa Press, atribuint els fets a «un error tècnic», i ha assegurat que ha afectat «un petit nombre d'usuaris que han pogut accedir als detalls d'altres usuaris». L'error en qüestió, encara que va tenir lloc després de la notificació deFindMyDevice, no va estar relacionat amb aquesta aplicació sinó amb la web de Samsung a Regne Unit. La companyia sud-coreana ha defensat que quan va tenir constància de l'incident va eliminar «la capacitat de registrar-se a la botiga del lloc web fins que l'error es va solucionar» i que contactarà amb els afectats per a proporcionar detalls addicionals.

La notificació «1» deFindMyMobilees va distribuir entre els propietaris de telèfons intel·ligentsGalaxya tot el món dijous passat. Llavors la companyia va assegurar que havia estat enviada per error mentre es feien proves en els servidors i que no havia «tingut efecte en els terminals ni en la seva privacitat».

tracking