Diari Més

Societat

L'estelada es cola al partit d'Eurolliga entre el CSKA i el Barça

Al dossier de premsa dels periodsites figurava l'estelada com a bandera nacional representativa de l'equip blaugrana

Els jugadors del Barça celebrant la victòria contra el CSKA.

L'estelada es cola al partit d'Eurolliga entre el CSKA i el BarçaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El dossier de premsa que van rebre els periodistes que es van desplaçar a Moscou per cobrir el partit d'Eurolliga que enfrontava elCSKAi el Barça, tenia la bandera estelada com a bandera nacional representativa de l'equip blaugrana.

Normalment en aquest tipus de partits el club local reparteix als periodistes un dossier amb dades dels dos equips. El corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio, ManelAlías, va compartir al seu compte de Twitter les imatges del dossier amb l'estelada.

La piulada mostra com ni tan sols apareixia la bandera espanyola i, a causa del context social actual en el qual Rússia es troba al focus per presumptes ingerències durant el procés independentista, alguns usuaris troben que aquest error és un moviment propagandístic. Més encara perquè es tracta delCSKAde Moscou, l'equip de l'exèrcit rus que històricament sempre ha anat de la mà del Kremlin.

El partit va acabar amb el marcador 80-82 a favor del Barça, que va guanyar amb una espectacular cistella deNikolaMirotica l'últim segon.

tracking