Diari Més

En observació 5 compatriotes de l'iranià que ha donat positiu en coronavirus a Valladolid

A més, altres contactes laborals del pacient es derivaran a aïllament domiciliari

Una de les persones aïllades en l'empresa Cidaut del Parc Tecnològic de Boecillo.

En observació 5 compatriotes de l'iranià que ha donat positiu en coronavirus a ValladolidEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els cinc compatriotes de l'home iranià que ha donat positiu a coronavirus i que li acompanyaven durant la seva estada a Valladolid romanen en observació hospitalària a l'espera dels resultats de les anàlisis que se'ls practicaran, han informat aquest dijous fonts de la Conselleria de Sanitat.

A més, altres contactes laborals del pacient es derivaran a aïllament domiciliari, amb vigilància epidemiològica per si presentessin simptomatologia.

El pacient que es troba a Valladolid va arribar recentment de l'Iran, per la qual cosa es tracta d'un cas importat; presenta símptomes lleus compatibles amb infecció respiratòria i roman estable a l'Hospital Riu Hortega de Valladolid.

S'han habilitat les intervencions assistencials i de salut pública previstes, amb les corresponents enquestes i vigilància epidemiològica amb els contactes i l'entorn més estret del pacient, tal com estableixen els protocols aprovats per al conjunt del Sistema Nacional de Salut, han detallat aquestes fonts en un comunicat.

tracking