Diari Més

Salut

Un metge italià, positiu per coronavirus a Tenerife

Mil persones han quedat en quarantena a l'hotel on s'allotjava

Imatge de l'hospital de la Candelaria on està ingressat el pacient afectat per coronavirus.

Un metge italià, positiu per coronavirus a TenerifeGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les autoritats sanitàries Canàries han confirmat un nou positiu per cononavirus, després del cas detectat en la Gomera, a primers de mes. Aquesta vegada, es tracta d'un turista italià, metge de professió, que es trobava de vacances a Tenerife i les anàlisis de les quals per Covid-19 han resultat positius.

El pacient és originari de Llombardia, la regió italiana més colpejada per l'epidèmia que en aquell país s'ha cobrat ja 7 morts i ha contagiat a més de 229 persones.

El malalt s'ha sotmès a les proves mèdiques a l'hospital Universitari de la Candelaria, on ha quedat ingressat. És el tercer cas confirmat de coronavirus a Espanya, després del turista alemany infectat en La Gomera i un altre turista britànic a Palma.

El protocol estableix l'obligatorietat de realitzar unes segones proves en el Centre Nacional de Microbiologia de l'Institut de Salut Carles III. El ciutadà es troba aïllat i sota control sanitari.

Mil persones enquarantena

Prop d'un miler de turistes que s'allotgen a l'hotel H10 Costa Adeje Palace, a Tenerife, han estat posats en quarantena aquesta matinada. És l'hotel on el metge italià infectat pel coronavirus estava passant unes vacances amb la seva esposa. Portaven allotjats allí una setmana.

Els responsables de l'hotel han decidit seguir de manera estricta el protocol d'actuació que les autoritats espanyoles han designat.

La policia impedeix des de la matinada del dimarts que els clients allotjats en el complex pugui entrar ni sortir de l'establiment.

tracking