Diari Més

Salut

Àustria i Croàcia confirmen els seus primers casos de coronavirus

EN el cas austríac, es tracta de tres pacients relacionats amb el nord d'Itàlia

Imatge d'una estació d etrens a Austria, on s'han suspès els trens amb Itàlia.

Àustria i Croàcia confirmen els seus primers casos de coronavirusEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àustria i Croàcia han confirmat aquest dimarts les seves primeres infeccions per coronavirus, tres pacients en total l'estat de salut dels quals no és greu i que en tots els casos són originaris o han estat recentment al nord d'Itàlia, on es registra el brot més fort a Europa del COVID-19.

Les autoritats de la regió del Tirol, a l'oest d'Àustria, han confirmat que dues persones de la regió italiana de Llombardia han donat positiu per COVID-19.

Els dos pacients tenen 24 anys i van acudir pel seu propi peu a informar dels seus símptomes a les autoritats sanitàries. Tots dos són residents a Innsbruck, la capital del Tirol.

Les autoritats han indicat que la seva vida no corre perill i que simplement tenen febre. Encara no ha pogut establir-se on s'han infectat.

Croàcia ha informat també del seu primer cas, un ciutadà croat que va estar fins al passat dia 21 a Milà, la capital de Llombardia.

«Ens ha arribat la primera confirmació d'un cas de coronavirus. Es tracta d'un home jove, que pateix una forma suau de la malaltia i es troba bé», va comentar el primer ministre, Andrej Plenkovic.

El malalt es troba aïllat en la clínica de malalties infeccioses de Zagreb. Les autoritats estan investigant amb qui ha pogut tenir contacte el pacient.

tracking