Diari Més

Política

Marta Pascal deixa l'escó al Senat

L'excoordinadora del PDeCAT pren la decisió «per voluntat pròpia» i creu que fa «el que toca» per «coherència»

L'excoordinadora general del Partit Demòcrata, Marta Pascal; i del diputat Carles Campuzano, en la cloenda del XX Congrés de la Joventut Nacionalista de Catalunya celebrada a Reus.

L'excoordinadora general del Partit Demòcrata, Marta Pascal; i del diputat Carles Campuzano, en la cloenda del XX Congrés de la Joventut Nacionalista de Catalunya celebrada a Reus.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'excoordinadora del PDECAT Marta Pascal deixarà l'escó al Senat després del pròxim ple. Segons ha explicat en una entrevista a 'TV3', Pascal ja va comunicar diumenge la seva decisió al president de la formació, David Bonvehí, i aquest dilluns ho ha fet amb Artur Mas, Carles Puigdemont i Josep Lluís Cleries, que exerceix de portaveu a la cambra alta. «Crec que faig el que toca», ha manifestat Pascal, que ha dit que pren aquesta decisió «per voluntat pròpia»i seguint la seva «coherència i principis». Amb tot, ha dit que, per ara, no té sobre la taula desvincular-se de la formació.

Pascal, que va ser elegida senadora per designació autonòmica pel Parlament, ha dit que encara exercirà com a senadora en el pròxim ple per a no deixar el grup amb «un efectiu menys».
tracking