Diari Més

Succesos

Troben morta a Caroline Flack, de 'Love Island': tercera mort d'una estrella d'aquest reality

El seu cos ha estat localitzat sense vida al seu apartament de Londres aquest dissabte

Imatge que la presentadora va penjar a Instagram

Troben morta a Caroline Flack, de 'Love Island': tercera mort d'una estrella d'aquest reality

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presentadora britànicaCarolineFlack, de 40 anys, ha estat trobada morta aquest dissabte al seu apartament de Londres, segons recull el diariDailyMail.

Flackera molt coneguda per haver presentat el popularrealitybritànicLoveIslanden la cadena ITV, programa que va abandonar després de ser acusada d'agredir al seu nuvi LewisBurton, un cas pel qual estava pendent d'anar a judici, que tenia previst començar el 4 de març.

Encara que no s'ha donat més informació sobre la causa de la defunció deFlack, es tracta de la tercera mort d'una estrella d'aquestrealityde cites després dels suïcidis de dos dels seusexconcursantes, MikeThalassitisi SophieGraydon.

La presentadora va ser detinguda el 14 de desembre després d'un suposat altercat amb la seva parella, incident en el LewisBurtonla va acusar d'haver-li colpejat amb un llum. Ella es va declarar innocent en tot moment, mentre queBurton,extenistaprofessional, es va retractar posteriorment d'aquestes acusacions.

No obstant això, després d'una vista ràpida celebrada aquest mateix mes de desembre, se li va dictar una ordre d'allunyament i tenia prohibit contactar amb el seu nuvi.

Malgrat tot això, LewisBurtonli va dedicar aquest divendres un romàntic missatge per Sant Valentín, en el qual li declarava el seu amor i confirmava que continuaven junts.

L'última publicació deCarolineFlacken les xarxes socials va tenir lloc dijous passat, quan la presentadora va penjar un collage de fotos al costat del seu gos.

tracking