Diari Més

Successos

Mor un motorista de 36 anys en un accident en el túnel de Doctor Esquerdo de Madrid

El motorista va xocar contra la mitjana i després contra un vehicle que circulava en sentit contrari

Imatge del lloc de l'accident.

Mor un motorista de 36 anys en un accident en el túnel de Doctor Esquerdo de MadridEmergències Madrid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un motorista de 36 anys ha mort aquest diumenge a Madrid després de sofrir un accident en el túnel de Doctor Esquerdo, a l'altura de Manuel Becerra, en impactar contra la mitjana i contra un cotxe que circulava en l'altre sentit, han informat fonts d'Emergències Madrid.

L'accident s'ha produït entorn de la 1 de la matinada i, segons investiga la Policia Municipal de Madrid, el motorista va perdre el control en un corba del túnel i ha impactat contra la mitjana, per la qual cosa va sortir acomiadat del vehicle i va impactar també contra un cotxe que circulada en sentit contrari.

L'home ha sofert diversos traumatismes i lesions greus pel que finalment Samur-Protecció Civil no ha pogut realitzar maniobres de reanimació i ha confirmat la seva defunció.Una psicòloga de Samur-Protecció Civil ha hagut d'assistir als ocupants del vehicle contra el qual ha impactat el motorista i s'ha traslladat al domicili de la víctima per a informar els familiars.

La Policia Municipal de Madrid ha tallat el trànsit en el túnel de Doctor Esquerdo en tots dos sentits fins que ha arribat la comissió judicial i s'ha encarregat de realitzar l'atestat.

tracking