Diari Més

WMC

La nord-americana Nvidia cancel·la la seva participació al MWC pel coronavirus

«Ens sap greu no poder assistir-hi, però creiem que és la millor decisió», diu la companyia, que se suma a LG i Ericsson

Entrada al MWC el 2019.

La nord-americana Nvidia cancel·la la seva participació al MWC pel coronavirusLaura Pous

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'empresa nord-americana Nvidia ha informat que cancel·la la seva participació al Mobile World Congress (MWC) per l'amenaça del coronavirus. La companyia –que fabrica xips i targetes gràfiques- ha anunciat que enguany no enviarà els seus empleats a Barcelona per assistir del 24 al 27 de febrer al MWC, sumant-se així a les absències anunciades de LG i Ericsson. «Hem informat ja a l'empresa organitzadora GSMA. Davant els riscos de salut pública pel coronavirus, la nostra principal preocupació és garantir la seguretat dels nostres col·legues, socis i clients», ha apuntat Nvidia en una breu entrada al seu blog. «Ens sap greu no poder assistir al Mobile, però creiem que és la millor decisió», ha continuat l'empresa nord-americana.
Nvidia és una de les patrocinadores del congrés de telefonia i tenia previst un total de deu sessions informatives i taules rodones al Mobile 2020, així com oferir detalls sobre la seva feina en intel·ligència artificial i connectivitat 5G. «El MWC és una de les conferències tecnològiques més importants del món i estàvem desitjant compartir el nostre treball en intel·ligència artificial, 5G i vRAN amb la indústria», ha lamentat la companyia nord-americana, que ha finalitzat agraint «el lideratge» de la GSMA i els seus continus esforços per «garantir la seguretat de tots els assistents».
tracking