Diari Més

Societat

FACUA alerta d'un error en motocicletes Triumph Speed Triple que provoca desacceleracions involuntàries

El sensor de l'accessori Quickshifter pot xocar amb la leva del canvi de marxes i impedir el seu funcionament

Triump

FACUA alerta d'un error en motocicletes Triumph Speed Triple que provoca desacceleracions involuntàriescedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

FACUA-Consumidors en Acció alerta d'una fallada en lesTriumphmodelsSpeedTriple S iSpeedTripleRS(NNO2) que pot provocar desacceleracions involuntàries de la moto si s'ha instal·lat l'accessoriQuickshifter(TSA), amb referènciaTriumphA9930469.

La Direcció General de Consum ha informat que el sensor d'aquest element, que facilita els canvis de marxa més ràpids, pot entrar en contacte amb la lleva de la caixa del canvi de la motocicleta, «la qual cosa pot impedir que el canvi de marxes es produeixi suaument podent donar com a resultat una marxa fallida o un punt mort». Si això es produeix, la moto podria perdre acceleració sense previ avís, amb el possible risc d'accident que comporta.

Aquesta incidència està inclosa, amb data de 23 de desembre de 2019, en la xarxa d'alertes de l'organisme, dependent del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social. L'empresaTriumphMotocicletes Espanya ha comunicat aquest problema a les autoritats de consum de Madrid i està contactant amb els propietaris de les motos afectades per a procedir a la substitució de la lleva del canvi de marxes referenciaTriumphT2085085 per la peça de reemplaçamentTriumphT2085100. La companyia no ofereix informació sobre aquest tema a través de la seva pàgina web.

tracking