Diari Més

Successos

Al menys 12 morts a un tiroteig a un centre comercial de Tailandia

Un militar és el principal sospitós dels fets

Una foto que pujava el militar al seu perfil de facebook aquest mateix dissabte.

Al menys 12 morts a un tiroteig a un centre comercial de TailandiaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Almenys dotze persones han mort durant un tiroteig aquest dissabte en un centre comercial de la ciutat deNakhonRatchasima, en l'est de Tailàndia, informa la Policia. El sospitós, un soldat identificat comJakrapanthThomma, es troba escapolit, però publica en el seu perfil de Facebook fotografies i comentaris sobre l'assalt.

El militar va robar un vehicle de la seva base per a desplaçar-se al centre de la ciutat, on primer va obrir foc amb un rifle d'assalt contra un militar superior i altres companys, per a després entrar en un centre comercial i continuar disparant de manera indiscriminada contra diverses persones, informa el canal de notíciesThairath. També s'ha registrat una explosió i un incendi en una zona pròxima.

Les autoritats han establert un perímetre de seguretat de dos quilòmetres al voltant del centre comercial per a tractar de capturar a l'assaltant. La policia ha evitat pronunciar-se sobre el possible motiu del crim, encara que el supòsit assaltant ha publicat diversos missatges polítics i de venjança contra el cos castrense en les xarxes socials.

tracking