Diari Més

Successos

12 detinguts en l'operatiu policial contra els narcopisos a Ciutat Vella

El dispositiu s'ha precipitat després de l'incendi d'ahir en un pis de la Barceloneta, d'on es va escapar un home lligat

Imatge de l'operatiu.

12 detinguts en l'operatiu policial contra els narcopisos a Ciutat VellaMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 12 persones han quedat detingudes aquest dissabte al matí en l'operatiu policial conjunt dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona contra els narcopisos a Ciutat Vella. Segons informa la policia catalana, els arrestats estan acusats de delictes contra la salut pública i s'han fet registres a tres domicilis del barri del Raval, concretament al carrer d'en Robador i al carrer del Príncep de Viana. S'han decomissat substàncies i eines per al consum i distribució als tres punts de venda, segons han precisat els Mossos d'Esquadra. L'operatiu policial està relacionat i s'ha precipitat després de l'incendi d'ahir en un pis de la Barceloneta, d'on es va escapar un home lligat i emmordassat.
El foc es va declarar divendres a la matinada en un habitatge al carrer de Magatzems i els Bombers de Barcelona van poder apagar-lo en poc més de mitja hora. L'home que estava lligat de mans a l'interior del pis es va poder deslligar i sortir pel seu propi peu. Posteriorment, va ser traslladat a l'hospital amb símptomes per inhalació de fum però en bon estat. L'incendi però ha estat el detonant i la pista definitiva perquè s'hagi precipitat l'operació policial conjunta entre Mossos i Guàrdia Urbana, que s'ha iniciat pels voltants de les 07.00 hores d'aquest dissabte. A banda d'un edifici al carrer d'en Robador, els agents també han escorcollat un altre habitatge al carrer del Príncep de Viana –a uns 700 metres de distància-.
tracking