Diari Més

Tecnologia

Què són i com funcionen les Dreceres de l'iPhone?

Es tracta d'una aplicació nativa d'Apple que poca gent fa servir i que la majoria desconeix, però que és realment útil

'Atajos' inclou més de 300 accions integrades i funciona amb les aplicacions natives d'Apple.

Què són i com funcionen les Dreceres de l'iPhone?Pixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fa temps que Apple va incorporar al seu sistema operatiu iOS l'aplicació 'Atajos' ('Dreceres' pelsusuarisen català) l'objectiu de laqualés fer-te la vida més fàcil. Una aplicació que poca gent fa servir i que la majoria desconeix, però queésrealment útil.

El concepte és senzill:Estandarditzarcerts usos i accions que realitzem cada dia amb el nostre iPhone, anomenats enanglès'shortcuts'. És a dir, l'usuari potpredefiniralgunes de les accions que més utilitza,per a trobarl'accés de manera ràpida, o bé realitzar-la amb l'ajuda de Siri. L'aplicació inclou algunes d'aquestes dreceres de manera predeterminada, però l'usuari les pot modificar i incloure'n de noves.

Per exemple, si sempre enviem a la mateixa persona l'hora aproximada d'arribada a la feina,aquesta accióes pot incloure a 'Atajos' i amb l'ajuda de Siri, fer-ho sense haver d'agafar el dispositiu.

'Atajos' inclou més de 300 accions integrades i funciona amb les aplicacions natives d'Apple (aquelles queestanincloses a l'iPhone en el moment que el comprem) i qualsevol aplicació compatible amb el sistema.

tracking