Diari Més

Tecnologia

Asus segueix l'exemple de LG i és baixa pel Mobile World Congress

El coronavirus i l'emergència mundial dictada per l'OMS, són algunes de les raons que els han fet prendre aquesta decisió

L'empresa organitzadora del congrés, GSMA, espera més de 110.000 assistents.

Asus segueix l'exemple de LG i és baixa pel Mobile World CongressPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MobileWorldCongress2020 previst entre el 24 i 27 de febrer a Barcelona, no comptarà amb la presència d'algunes de les marques més rellevants en l'àmbit tecnològic. El motiu: l'evolució del coronavirus. Asus ha informat que no assistiran a l'esdeveniment, i segueix l'exemple de companyies com LGElectronics.

Asus assegura que el brot de coronavirus i l'emergència mundial dictada per l'OMS, se sumen al fet que la companyia no té llest el nou dispositiu que prepara i, per aquest motiu, ha decidit no viatjar a la capital catalana. Tot i això, Asus té preparats nous productes que veuran la llum aquest 2020 i, assegura que alguns directius i membres de l'equip visitaran el MobileWorldCongressper trobar sinergies laborals amb clients i altres companyies.

L'empresa organitzadora del congrés,GSMA, espera més de 110.000 assistents, tot i queesconscient que aquesta xifra pot variara conseqüènciade la situació que es viu, a escala mundial, pel coronavirus.

Algunes fàbriques d'empresestan importants com Apple, Samsung, o la mateixa Asus, han confirmat l'impacte delcoronavirusa les seves fàbriques, algunes de les quals s'han vist afectades pel que fa a la cadena de subministrament.

tracking