Diari Més

Coronavirus

British Airways suspèn tots els seus vols amb Xina pel coronavirus

Iberia està valorant si adoptar la mateixa mesura

Diversos avions de la companyia

British Airways, avionsEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

British Airways ha anunciat aquest dimecres la suspensió immediata de tots els seus vols a Xina, seguint una instrucció del Regne Unit d'evitar volar al país a causa del coronavirus que ja ha causat 132 morts i 5.974 afectats.

«Hem suspès tots els vols cap a i des de la Xina continental amb efecte immediat seguint la recomanació del Ministeri d'Afers exteriors», ha dit la companyia, on han assegurat que la seguretat dels seus passatgers i de la seva tripulació és «sempre» la seva prioritat. La companyia britànica realitza diversos vols diaris des de l'aeroport Heathrow de Londres cap a Pequín i Xangai.

Altres aerolínies

Iberia, que també pertany al grup IAG, està valorant si adoptar la mateixa mesura que British Airways i cancel·lar els seus vols a la Xina, segons fonts de la companyia. L'aerolínia espanyola compta amb una connexió Madrid-Shanghái que realitza tres vols a la setmana.

La companyia d'Indonesia Lion Ait també ha cancel·lat els seus vols cap a Xina, mentre que Air France i Lufthansa, de moment, no han fet cap modificació a l'espera de veure com evoluciona el coronavirus.

Cathay Pacific Airways, United Airlines i Ural Airlines, per la seva banda, si que han optat per suspendre o modificar els seus programes de vol per l'epidèmia.

tracking