Diari Més

Automoció

Bridgestone començarà a vendre aquest any les seves rodes sense aire a camions i bicicletes

Les rodes estan fabricades en termoplàstic reciclat

Imatge d'una de les rodes sense aire que començarà a comercialitzar Bridgestone.

Bridgestone començarà a vendre aquest any les seves rodes sense aire a camions i bicicletesBridgestone

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cadascuna d'aquestes rodes suporta fins a 2.267 quilos de pressió, mai perden aire, i són completament a prova de punxades. TantMichelín comBridgestoneporten anys provant-les en totes les condicions, però el fabricant japonès ha decidit posar-les ja a la venda en camions i bicicletes.

JohnKempel, director executiu de noves solucions d'enginyeria enBridgestoneen el mercat americà ha explicat aAutomotiveNews que la companyia es disposa a comercialitzar aquestes noves rodes fabricades en termoplàstic reciclat a camions.

SegonsKempel, els grans camions solen tenir problemes derivats de la pressió en els pneumàtics cada 13.000 quilòmetres, aproximadament. Els pneumàtics sense aire poden solucionar aquest problema i estalviar costos.

A part de dotar als camions d'aquestes rodes,Bridgestoneha posat en marxa una iniciativa de cara als Jocs Olímpics de Tòquio. Els visitants que s'acostin al Japó aquest estiu per a assistir als jocs podran provar de manera gratuïta bicicletes equipades amb aquestes rodes queBridgestone repartirà per tota la ciutat.

Una bicicleta amb rodes sense aire de Bridgestone.

Bridgestone començarà a vendre aquest any les seves rodes sense aire a camions i bicicletesBridgestone

tracking