Diari Més

Successos

Un home mata a la seva dona i després se suïcida a Lugo

El presumpte assassí tenia 82 anys i la víctima, 79; no hi havia denúncies prèvies per maltractament

Agents de la Guàrdia Civil en una imatge d'arxiu.

Un home mata a la seva dona i després se suïcida a LugoEuropa Press

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home ha matat a la seva dona i després s'ha suïcidat en ARigueira, en la parròquia deCrecente, en el municipi de Lugo dePastoriza.

Segons La Voz de Galicia, el presumpte assassí ésHortensioÓnegaMurat, de 82 anys, i la seva víctima és Manuela Iglesias Fernández, de 79. La dona presentava un fort un cop al cap i abundant sang, a més de diversos talls en cara i coll. A la casa en la qual estava el cos es va trobar a més un ganivet ensangonat.

Mentrestant, el cadàver de l'home, de 82 anys, va ser trobat en l'exterior de l'habitatge sota una finestra, que estava oberta. El presumpte assassí presentava també talls al canell.

Al matrimoni no se li coneixien problemes de relació, no hi havia denúncies prèvies per maltractaments i gaudien de bona salut. Vivien amb la seva filla, el seu marit, una néta i el seu nuvi. Aquests quatre estaven fora de la casa quan van succeir els fets i va ser la néta i el seu nuvi els qui van trobar els cossos. La filla de la parella va haver de ser hospitalitzada a Lugo amb un atac d'ansietat.

tracking