Diari Més

Transport

Renfe ofereix bitllets d'AVLO entre Barcelona i Madrid per 5 euros

Els tiquets permeten viatjar a partir del 6 d'abril

Imatge de la presentació d'«AVLO».

Imatge d'un «AVLO».Efe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Renfe ofereix des d'avui 10.000 bitllets del seu nou AVE low-costentre Barcelona i Madrid per 5 euros, segons va anunciar la companyia ferroviària el passat dijous a Fitur. L'oferta s'ha presentat coincidint amb el llançament del nou servei d'alta velocitat Avlo. Els bitllets amb descompte es podran comprar d'avui, i són per viatjar entre el 6 d'abril, data d'estrena dels nous Avlo, i el 31 d'agost. En concret, Renfe ofereix 1.000 bitllets diaris a 5 euros durant 10 dies, des del 27 de gener, que es poden comprar a la nova pàgina www.avlorenfe.com. El servei comptarà amb tres freqüències per sentit i dia, amb parades a Madrid, Saragossa i Barcelona, que a partir del maig s'ampliarà a quatre i al setembre a cinc.

Segons ha informat Renfe, els trens de Barcelona sortiran de Sants a les 9.25 h, a les 16.25 h i a les 20 h. En l'altra direcció, els combois d'Atocha sortiran a les 9.15 h, a les 16 h i a les 20.35 h.

El servei d'Avlo inclou un preu bàsic, d'entre 10 i 60 euros segons el trajecte i la disponibilitat, al que el passatger pot afegir serveis addicionals. Així, es cobrarà per la selecció de plaça, els canvis o anul·lacions de bitllets o qualsevol equipatge addicional que no sigui una primera maleta de cabina i bossa de mà o motxilla, que seran gratuïts.

MÉS INFORMACIÓ

AVLO, el nou tren 'low cost' de Renfe, no tindrà parada a Tarragona

tracking