Diari Més

Sanitat

Sanitat demana no consumir aquestes hamburgueses amb alt contingut en gluten sense declarar

Es tracta d'unes hamburgueses de carn de boví de la marca Waitrose

Aquestes hamburgueses representen un perill per les persones inteolerants al gluten.

Sanitat demana no consumir aquestes hamburgueses amb alt contingut en gluten sense declararGTRES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (Aesan)ha advertit de la presència d'alt contingut en gluten sense declarar en l'etiquetatge d'unes hamburgueses de carn de boví distribuïdes a la Comunitat Valenciana. Com a mesura de precaució, recomana a les persones intolerants al gluten que no consumeixin aquest producte, si bé no comporta cap risc per a la resta de la població. En concret, es tracta d'hamburgueses de carn de boví Aberdeenangusamb vi negre i herbes marcaWaitrose, presentat en envasos de 270 grams, de totes les dates de caducitat des del 19 de desembre de 2019 fins al 21 de gener de 2020 inclusivament.

Com a mesura de precaució, es recomana a aquells consumidors amb intolerància al gluten i que poguessin tenir el producte en les seves llars que s'abstinguin de consumir-lo.Aesanpuntualitza que el consum d'aquest producte no comporta cap risc per a la resta de consumidors. L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició va tenir coneixement a través de la Xarxa d'Alerta Alimentària Europea (RapidAlertSystemForFoodandFeed-RASFF)d'una notificació d'alerta traslladada per les Autoritats Sanitàries de Regne Unit, relativa a gluten no declarat en l'etiquetatge en hamburgueses de carn de boví Aberdeenangusamb vi negre i herbes marca 'Waitrose'procedents de Regne Unit.

El producte afectat ha estat distribuït a la Comunitat Valenciana.Aesanha procedit a informar d'aquests fets a les autoritats competents de les comunitats autònomes a través del Sistema Coordinat d'Intercanvi Ràpid d'Informació (SCIRI).

tracking