Diari Més

Successos

Una parella d'acabats de casar es separa hores després de la boda per l'agressió del padrí a la núvia

El padrí de les noces, que també era el germà de el nuvi, va colpejar a la núvia durant la celebració

Imatge de l'hotel The Falcondale, on es va fer el casament que va acabar malament.

Una parella d'acabats de casar es separa hores després de la boda per l'agressió d'el padrí a la núviaGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Steffan Wilson i Erin Mason-Georgees van separar al cap de poques hores de casar-sea Gal·les (Regne Unit), després que el padrí, que també era el germà de el nuvi, agredís a la núvia.

Les noces es va celebrar al juliol, i aquest divendresel diari The Sunha tret a la llum l'altercat que va patir la parellaen el seu casament i que els va fer divorciar poques hores després.

Toms Rhydian Wilson, de 29 anys,era el padrí del casament i el germà de el nuvi.En migde la celebració i causa del seu estat d'embriaguesa, va colpejar la seva cunyada i, després, la va arrossegar per les escales de l'hotel Lampeter 's Falcondale, on tenia lloc l'esdeveniment.

L'agressortambé va atacar a dues de les germanes i la mare de la núvia,per la qual cosaaquesta el va denunciar a la policia i va acabar sent arrestat.El nuvi que, pel que sembla, també es anava begut, va haver de ser portat a casa pel seu pare.

El motiu de la disputa es va donar quan Wilson va veure com a la família de la núviaintentavaportar elseu germà al llit perquè estava borratxo i li passés la 'mona'.Segons els assistents al casament, els nuvi no s'han tornat a veure des de llavors i la ruptura va poder ser deguda al fet que, quan la núvia va denunciar l'agressió,el nuvi es va posar de costat del seu germà.

Com que no duien prou temps casats com per poder divorciar-se,van fer una anul·lació de el matrimoni.

tracking