Diari Més

Tecnologia

Un fons de pantalla aconsegueix bloquejar completament mòbils Xiaomi i obliga a esborrar totes les dades

Afecta el model Mi9 i fins ara l'única solució possible és reiniciar completament l'aparell i perdre'n tota la informació

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Usuaris delXiaomiMi 9 han detectat que existeixun fons de pantallaque, de manera imprevista, bloqueja completament el terminal, obligant l'usuaria eliminar totes les seves dades, segons informaAndro4All. El fons de pantalla és completament negre, però està dissenyat per a mostrar unes franges de colors en els marges exteriors de la pantalla.

L'alerta va arribar a través d'un usuari deReddit, que explicava que quan instal·lava un tipus concret de fons de pantalla, «la pantalla continuava encenent-se i apagant-se. Després vibra dues vegades. Després de repetir tota aquestaseqüència5 o 6 vegades, apareix una pantalla de càrrega i dóna 3 opcions: reiniciar (i torna a passar el mateix), esborrar les dades i connectar ambMIAssistant».

Altres usuaris també han explicat experiències similars i en la majoria dels casos, l'única solució per sortir de laseqüènciaha estat esborrar les dades i reiniciar el terminal. Es tractaria, pel que sembla, d'una errada del sistemaMIU11 dels aparellsXiaomi.

El fons de pantalla que està provocant problemes té franges de colors als marges.

El fons de pantalla que està provocant problemes té franges de colors als marges.Reddit

tracking