Diari Més

Societat

El sorprenent canvi de 'look' d'Isabel Pantoja que recorda a Beyoncé

La foto compartida a l'Instagram de l'artista no ha trigat a fer-se viral

Imatge d'arxiu d'Isabel Pantoja

El sorprenent canvi de 'look' d'Isabel Pantoja que recorda a BeyoncéEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des del dimecres 4 de desembre, IsabelPantojaporta donant petits avançaments de la seva nova cançó a Instagram. La cantant ha pujat 9 publicacions en les quals anava revelant, a poc a poc, la portada i el títol de la seva nova cançó.

Enamora'tésel nom del single del seu pròxim disc en el qualfa temps quetreballa amb molta il·lusió, i sembla quel'exconcursantde Supervivientes 2019 avançarà aquesta cançó dimarts que ve a les 15.00 hores. «Aquest regal nadalenc és únicament per a vosaltres, els meus companys de viatge», ha escrit al seu compte.

Però, un dia abans, el dilluns, laPantojatambé compartirà una de les fotos del seu nou treball. I sembla que els seus seguidors ho estan esperant amb impaciència, perquè la imatge que ha pujat no ha deixat a ningú indiferent.

El sorprenent canvi delookque mostra, amb el qual és inevitable comparar-la ambBeyoncéo Whitney Houston, ha generat molts comentaris. Alguns han destacat que es nota l'excessiu Photoshop que té la foto.

«Massa retocs», li ha dit una seguidora; «Nena, no et pintis tant», li ha comentat un altre fent al·lusió a la cançó deDannyDaniel. Però, sens dubte, l'anunci també ha tingut multitud de missatges que aplaudeixen la foto i, sobretot, s'alegren que IsabelPantojavagi a treure nou disc.

tracking