Diari Més

Consum

El formatge de marca blanca i menys de 4 euros que ha estat escollit entre els millors del 2019

Es ven en forma de tascó i costa 3,99 euros

Imatge d'un home olorant un formatge

El formatge de marca blanca i menys de 4 euros que ha estat escollit entre els millors del 2019Efe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lidlha anunciat que, entre els productes especials que posarà a la venda per Nadal, es troba el formatge d'ovella curat edició limitada «TrufaDeluxe», que ha estat premiat aquest any alsWorldCheeseAwards. Concretament, va rebre la medalla de plata.

Aquest formatge s'elabora a Albacete, es ven en format tascó i pot comprar-se als supermercats de la cadena alemanya per només 3,99 euros.

A més,Lidlha aprofitat l'avinentesa per recordar que aquest no és l'únic formatge dels que ven que han estat premiats. Els productes «Reserva 12» i «MezclaCurado», tots dos fabricats a Ciutat Reial, van ser guardonats amb la medalla d'or i de súper or. Així mateix, el formatge canari de cabra «SemicuradoalPimentón» deVolcania, elaborat a Fuerteventura també per aLidl, va ser reconegut amb la MedallaGold(or) en el mateix certamen.

Finalment, la cadena de supermercats recorda que més del 30% dels formatges que ven als seus establiments de tot el món són d'origen espanyol. Una xifra que en els supermercats nacionals puja fins al 70%.

tracking