Diari Més

Tsunami Democràtic convoca una concentració als afores del Camp Nou la tarda del Barça-Madrid

Es queixa de la «impossibilitat» de pactar amb els clubs «l'oportunitat de fer visible a les grades i al camp» el seu missatge

Imatge d'estelades en l'acte que el Tsunami Democràtic celebra el 9 de novembre a la plaça Universitat.

Tsunami democràtic, protesta, plaça Universitat, BarcelonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tsunami Democràtic ha convocat una concentració «massiva» als afores del Camp Nou la tarda del Barça-Madrid, el proper 18 de desembre. En un comunicat, el moviment es queixa de la «impossibilitat» de pactar amb els clubs «l'oportunitat de fer visible a les grades i al camp» el seu missatge de «crida al diàleg que Espanya ignora». Per això estableix quatre punts de trobada a l'entorn del camp perquè les persones que s'han inscrit a la convocatòria es concentrin a les 16 hores, dividint els participants per la seva procedència geogràfica. Segons Tsunami, més de 18.000 persones s'han sumat a la iniciativa per diversos canals, i molts d'elles tenen entrades o abonaments i «ja han rebut les consignes pertinents i s'han organitzat per desenvolupar les accions previstes».

Així, Tsunami crida els veïns de la Catalunya Central, el Camp de Tarragona, Lleida i Pirineus a trobar-se al carrer d'Arístides Maillol amb l'avinguda de Joan XIII; els de Barcelona ciutat a l'avinguda de Joan XIII amb el carrer Menéndez y Pelayo; els de l'Hospitalet, Baix Llobregat, Vallès Occidental, Penedès, Garraf, Terres de l'Ebre i País Valencià a Travessera de les Corts amb Arístides Maillol, i els de Girona, Barcelonès Nord, Valles Oriental, Catalunya Nord i les Illes a Travessera de les Corts amb Elisabeth Eidenbenz.

tracking