Diari Més

Societat

La cançó de Melendi que ha indignat totes les infermeres

«Una vegada més, assistim a un atac lamentable, injust, masclista i vexatori», afirma la vicepresidenta del CGE, Pilar Fernández

Melendi

Melendi actuarà a la Festa Major d'AmpostaFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell General d'Infermeria (CGE), que representa a més de300,0000professionals, ha mostrat la seva «indignació» amb una cançó del nou disc deMelendique considera que ofereix una imatge «vexatòria,retrògradai masclista» sobre aquesta professió.

Es tracta de la cançó «Síndrome de Estocolmo», que parla de la filla de dos borratxos «que només va poder ser infermera», una afirmació que per alCGE, segons assenyala en un comunicat, mostra de manera errònia la imatge de la professió infermera.

«Una vegada més, assistim a un atac lamentable, injust, masclista i vexatori contra una professió fonamental perquè, en gran manera, gràcies al nostre treball, Espanya té un sistema sanitari considerat per l'Organització Mundial de la Salut com un dels millors del món», afirma la vicepresidenta delCGE, Pilar Fernández.

Per a Fernández, parlar de la professió d'aquesta manera és «una irresponsabilitat» amb conseqüències «nefastes» per als nens i joves que segueixen aMelendi, «perquè en el seu subconscient deixa una imatge nostra errònia, injusta i masclista».

«Quina necessitat havia d'introduir semblant vexació gratuïta cap a nosaltres en una cançó?», abunda la vicepresidenta delCGE, qui anima al cantant a visitar un hospital, un centre de salut o qualsevol centre on les infermeres «estan salvant o millorant la qualitat de vida de tots els espanyols».

Segons el parer de Fernández,Melendihauria de saber que la infermeria«es tracta d'una de les professions més sol·licitades i l'accés a la carrera requereixunanota de les notes més elevades».

tracking