Diari Més

Tecnologia

L'anell de compromís amb GPS que ha generat molta polèmica

La joia, a més de permetre la localització constant de la parella, emet una notificació al mòbil si algun dels membres es treu l'anell del dit

Imatge dels anells amb GPS

L'anell de compromís amb GPS que ha generat molta polèmicaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'empresaBoyfriendTracker, amb base al Brasil, ha creat un anell de compromís que ha generat moltes crítiques. I és que, a més de ser una joia, duu incorporat un xip que permet localitzar la persona per GPS en qualsevol moment.

Concretament, l'anell funciona amb un Sistema de Posicionament Global i una aplicació que només es pot descarregar després de comprar els anells.

Google, ha avançat que aquesta tecnologia viola la privacitat de les persones i, per aquest motiu, haretiratl'aplicació de la seva tenda en línia.

Control constant

El complement, a més de la seva funció de GPS, inclou un sensortècnicqueesconnectaa l'aplicació i emet una notificació si algun dels membres de la parella es treu l'anell del dit.

La firmabrasileratambé explica que l'anell crea un informe sobre les rutes transitades per la parella així com una copa dels missatges i arxius que ha rebut al seutelèfonmòbil.

tracking