Diari Més

Societat

El bulo sobre Mercadona que ha obligat a actuar a la policia

«S'està fent servir la nostra marca i imatge sense la nostra autorització", lamenta la cadena de supermercats

Imatge d'arxiu d'un supermercat de Mercadona

Mercadona llença al mercat un nou producte molt desitjat per molts clientsEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La popularitat de Mercadona no ha deixat decréixeren els últims anys, però com qualsevol establiment que triomfa en el seu sector, la cadena de supermercats valenciana s'ha convertit també en el blanc preferit de molts ciberdelinqüents.

Així doncs, els 'bulos' i els missatges falsos sobre la companyia se succeeixen i s'escampen ràpidament a través d'aplicacions de missatgeria i xarxes socials. Això és el que ha passat amb uns suposats cupons de regal que estaria oferint Mercadona a través de WhatsApp.

Com ells mateixos han confirmat, es tracta d'un 'bulo' i no té cap relació amb l'empresa. Concretament, el missatge afirma que, en celebració dels 50 anys, Mercadona regala 50 euros per tots els seus clients. També hi ha una altra versió que afirma que s'estan regalantxecs regalper valor de 250 euros.

La velocitatamb quèha circulat aquest missatge fals ha obligat a la policia a informar, a través del seu perfil de Twitter,queefectivament és un 'bulo' i que, en cap cas, s'ha de clicar en l'enllaç que acompanya el missatge.

tracking