x
Cercador de l’Hemeroteca
Español
Seccions

Tarragona Reus Costa Daurada

Tarragona
8.15 º
42.48 Km/h
Mobilitat
Imatge de motos aparcades a sobre de la vorera a la Rambla Vella de Tarragona.

Sis de cada deu motoristes catalans aparquen a la vorera

Imatge de motos aparcades a sobre de la vorera a la Rambla Vella de Tarragona.

Google

Sis de cada deu motoristes catalans aparquen a la vorera

Els conductors de moto a Espanya recorren 27 quilòmetres al dia de mitjana

Actualitzada 09/12/2019 a les 17:31

Sis de cada deu motoristes catalans admeten que han d'aparcar en llocs no habilitats a la vorera en cas de no trobar aparcament, segons l'estudi 'Mobilitat en Moto 2019', elaborat per Motos.net i l'Associació Nacional d'Empreses del Sector de Dues Rodes (ANESDOR). Tot i això, un 61% dels enquestats assegura trobar places per aparcar a prop del seu destí i el 37% afirma estar disposat a aparcar en un pàrquing públic de pagament. Els motoristes enquestats a tot Espanya fan servir la moto cada dia i recorren, de mitjana, 27 quilòmetres al dia. En cas d'embús, un 47% dels conductors circulen entre cotxes, un 40% es queden en el seu carril i un 19% circula pel carril bus.

A Madrid, només el 33% dels conductors asseguren trobar aparcament prop del seu destí, en comparació amb el 53% que afirma no trobar-ne. En total, el 86% dels conductors aparquen a la vorera en cas de no trobar aparcament.
Temes relacionats
Comenta el contingut : Sis de cada deu motoristes catalans aparquen a la vorera
Diari MesDiari Mes és una marca registrada de Tamediaxa, S.A.

Redacció i administració: Carrer Manuel de Falla, 12 Baixos. Tarragona

977 21 11 54

Redacció a Reus: Carrer Monterols, 36 2n. Reus

977 32 78 43

diari.mes és un mitja
auditat per OJDInteractiva
Diari Mes

Amb la col·laboració de:
Diari Mes