Diari Més

Consum

Mercadona posa fi a la polèmica creada per un missatge en un dels seus productes

«Si realment s'haguessin demostrat efectes negatius clars en els nens, s'hauria prohibit», han recordat

Imatge d'arxiu d'un supermercat de Mercadona

Mercadona llença al mercat un nou producte molt desitjat per molts clientsEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fa unes setmanes es disparava la polèmica a les xarxes per un missatge en un dels productes de Mercadona. Un usuari preguntava a la marca, a través de Twitter, pel significat del text «efectes negatius sobre l'activitat i l'atenció dels nens» que acompanyava el pot de condiment per paelles que havia comprat.

Com és normal, en veure això, altres usuaris es van alarmar pel missatge i les conseqüències que podrien tenir aquestes espècies en els més petits.

Per això, Mercadona no ha dubtat en posar fi als dubtes dels seus clients i, també a través de Twitter, ha explicat que estan obligats a posar aquest missatge en qualsevol producte que contingui el colorant E-102. A més, afegeixen que, tot i això, el colorant ha estat avaluat i autoritzat per la Unió Europea.

«Si realment s'haguessin demostrat efectes negatius clars en els nens, s'hauria prohibit», han recordat. La cadena de supermercats ha conclòs: «L'Agència Europea de Seguretat Alimentària ha indicat que és improbable que aquest colorant produeixi cap mena de reacció adversa severa en les dosis en què es fa servir normalment».

tracking