Diari Més

Tecnologia

ING pateix una caiguda del seu web i la seva 'app' i deixa sense servei als seus clients

El mateix banc online ho ha confirmat

Imatge d'arxiu d'ING

ING pateix una caiguda del seu web i la seva 'app' i deixa sense servei als seus clientsEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al llarg del matí d'aquest dilluns, els clients d'INGque han volgut accedir al seu banc a través de la pàgina web o de l'aplicació ho han tingut molt difícil.

Erael mateix banconlineel que ha informat que ha patit una caiguda generalitzada del servei tant en la seva pàgina web com en la seva aplicació per a dispositius mòbils.

«Hola a tots, disculpeu per les molèsties ocasionades. A causa d'una incidència tècnica en aquest moment no es pot accedir a la nostra web/app. Estem treballant per a solucionar-la al més aviat possible. Els pagaments amb targetes funcionen correctament. Us mantindrem informats», escriviaINGa Twitter.

Hores després, i després de les queixes de molts usuaris, informava a través de la mateixa via que, «poc a poc» han anat restablint el servei, així com que «molts [usuaris] ja estaven accedint».

No és la primera vegada queINGexperimenta fallades així en les últimes setmanes. SegonsDownDetector, web que detecta fallades de servei en pàgines d'Internet i aplicacionsen l'àmbit mundial,INGtambé va experimentar problemes similars el 5 de desembre, així com el 4, 6, 20 i 22 de novembre.

tracking