Diari Més

Mobilitat

El tuit de la DGT que ha indignat a molts usuaris

Aprofitant el pont, la Dirección General de Tráfico ha llençat un consell sobre seguretat que no ha estat massa ben rebut

Imatge d'arxiu d'una carretera

El tuit de la DGT que ha indignat a molts usuarisEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LaDGTva publicar dissabte un tuit per conscienciar els ciclistes de laimportànciade tenir a punt la seva bici per evitar així accidents. Tot i la bona intenció de l'organització, molts usuaris han interpretat de forma negativa l'escrit i han carregat contra aquesta.

Concretament, laDGTpublicava: «Cada vegada més persones decideixen fer servir la bici, un col·lectiu en el qual continuen augmentant els morts en accidents de trànsit. Valorar la importància de la posada a punt de la bici i reciclar-se en coneixements per a circular amb ella augmentaria la seva seguretat».

Aquestareferènciaal fet quela manca de manteniment de la bici podria ser el motiu que causés els accidents i les morts de ciclistes a la carretera, no ha agradat gens al col·lectiu, que ha carregat contra laDGTi ha recordat que altres factors com la manca de respecte de la distància de seguretat o els conductors beguts, acostumen a ser els veritablesproblemesdels ciclistes.

tracking