Diari Més

Successos

Localitzat el cos sense vida del jove desaparegut a Sils

Aquest matí a primera hora, amb el nivell de l’aigua de la séquia més baix, s’ha localitzat el vehicle del noi

Pla general d'efectius del dispositiu de recerca a Sils (Selva).

Reprenen la recerca del jove de 20 anys a la séquia de SilsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat hem localitzat el cos sense vida del jove de 20 anys veí de Lloret de Mar que buscàvem des de la matinada de divendres. El cos s’ha localitzat a l’interior del vehicle recuperat aquest matí enfonsat a la sèquia de Sils. Segons les primeres hipòtesis, el noi hauria caigut accidentalment al canal, que tenia un cabal més alt de l’habitual com a conseqüència de les pluges d’aquesta setmana.

De fet, va ser el jove qui va donar la senyal d’alarma a les 4 de la matinada, mentre conduïa sol per una pista que circula paral·lela a la sèquia de Sils. Ell mateix va trucar una amic (que va ser qui va avisar els serveis d’emergència), per explicar-li que tenia problemes amb el cotxe, ja que l’aigua sobreeixia.

Immediatament es van activar diverses dotacions de Bombers, que van resseguir el camí sense trobar cap indici. Va ser amb la llum del dia quan els Bombers del Grup d’Actuacions Especials Subaquàtic (GRAESub) es van poder submergir a la sèquia i començar a rastrejar-la. Així mateix, vehicles terrestres van revisar tots els camins propers i l’helicòpter sobrevolà la zona per localitzar el vehicle.

El dispositiu de recerca, amb 6 dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat, més GRAE i GRAESub, l’helicòpter i el Grup Operatiu de Suport, també ha comptat amb la participació de diverses unitats dels Mossos d’Esquadra (entre les quals la Unitat Aquàtica), dotacions de la Policia Local de Sils, membres de l’Agrupació de Defensa Forestal, unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i diverses associacions de voluntaris.

Aquest matí a primera hora, amb el nivell de l’aigua de la séquia més baix, s’ha localitzat el vehicle del noi, bolcat, amb el cos sense vida del jove al seu interior.

tracking