Diari Més

Dia de la Constitució

Cs planta la manifestació per la Constitució a Barcelona per una pancarta contra la llei de violència de gènere

Al seu torn, el líder de VOX havia plantat l'acte per la Constitució al Congrés per participar a la manifestació barcelonina

Imatge de la manifestació constitucionalista a Barcelona.

Cs planta la manifestació per la Constitució a Barcelona per una pancarta contra la llei de violència de gènere@CdV_Barcelona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cs ha decidit a última hora cancel·lar la seva participació a la manifestació en defensa de la Constitució convocada aquest divendres a Plaça Urquinaona de Barcelona perquè hi ha una pancarta que reclama la derogació de la llei de violència de gènere. "Des de Cs considerem que avui és un dia de celebració i commemoració dels valors de la Constitució espanyola, i no hi ha espai per a proclames que qüestionen la lluita contra una de les pitjors lacres de la nostra societat", ha assegurat el partit.

A la manifestació, convocada per 'Espanya i Catalans' i 'Cataluña Suma', hi participa el líder de Vox, Santiago Abascal, que no ha assistit, en canvi, als actes de commemoració a la Constitució al Congrés dels Diputats.

A més, Cs ha desconvocat les declaracions a la premsa que tenia previst fer la líder del partit a Catalunya, Lorena Roldán.

tracking