Diari Més

Tecnologia

WhatsApp deixarà de funcionar en milions de telèfons el 2020

L'aplicació ha anunciat a través del seu blog que els dispositius Windows i els que tinguin versions antigues de iOS i Android deixaran de ser compatibles

La mitjana d'accessos a WhatsApp per dia de la població general és de 26,4.

Els majors de 65 anys consulten el WhatsApp 17 vegades al diaPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

WhatsApp compta actualment amb més de 1.500 milions d'usuaris arreu del món i són molts els que es descarreguen l'aplicació cada dia. Per aquest motiu, qualsevol canvi en aquesta eina de missatgeria pot afectar a milers i milers de persones.

Precisament, aquesta setmana WhatsApp ha fet públic que la plataforma deixarà de ser compatible amb els dispositius de Microsoft a partir d'aquest mateix mes.«Ja no desenvolupareml''app' per a aquestes plataformes, així que algunes característiques poden deixar de funcionar en qualsevol moment», han publicat al seu blog.

Microsoft ja havia anunciat a principis d'aquest any que no faria més actualitzacions de software dels seustelèfonsa partir de 10 de desembre de 2019. Fins i tot, van recomanar als seus clients comprar unmòbilambiOSo Android com a sistema operatiu.

Les malesnotíciesno acaben aquí. WhatsApp també ha avisat que tots aquellsusuarisque tinguin una versió d'Androidanterior a la 2.3.7, nopodranfer servir més l'aplicació a partir de l'1 de febrer de 2020. El mateix que passarà a tots aquells que tinguin una versióiOS7.

tracking