Diari Més

Tecnologia

Les aplicacions gratuïtes que t'ajudaran a estalviar després del Black Friday

Si has buidat les teves butxaques, la tecnologia pot ajudar-te a tirar unes monedes en la guardiola

Imatge d'arxiu

Les aplicacions gratuïtes que t'ajudaran a estalviar després del Black FridayPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els espanyols van gastar en el segon trimestre menys del que van ingressar, la qual cosa va portar per fi al fet que la seva taxa d'estalvi se situés en el 19,3%, el seu valor més alt en deu anys. Tot i així, amb els salaris i els ritmes de consum actuals, l'estalvi tremola a les llars d'Espanya: va tancar 2018 en mínims històrics, situant-se el percentatge que les famílies guarden de la seva renda disponible en el 4,85%, la dada més baixa des que arrenquen les sèries a mitjans dels 60.

Si després delBlackFridayi elCiberMondayhas buidat les teves butxaques, la tecnologia pot ajudar-te a tirar unes monedes en la guardiola. Aquestes són algunes de les millors apps gratuïtes per a estalviar organitzant les teves despeses:

FINTONIC

És, potser, una de les més populars. Disponible per aiOSi Android,Fintonicés una app d'ús 'molt amigable' que t'ajuda a organitzar les teves finances i a estalviar. Amb formatmulti entitat, l'aplicació et permet organitzar la teva economia tenint en una mateixa plataforma tota la informació dels teus bancs, els teus préstecs, les teves targetes i les teves assegurances.

L'app t'assegura que en menys de dos minuts tindràs disponible la teva informació financera per a organitzar-la al teu gust. Posseeix un servei d'alertes per a comissions, venciment d'assegurances i dipòsits o moviments duplicats, entre altres coses, i t'ofereix el 'FinScore', un càlcul del teu perfil de crèdit. Veus d'un cop d'ull en què t'estàs gastant els diners perquè estalviïs fàcil (segons la plataforma, pots estalviar fins a 3.000 euros el primer any).

REVOLUT

Disponible per aiOSi Android, és la setena app de finances més descarregada a l'AppStorei té més de 5 milions de descàrregues a laPlayStore. Revolut és una empresa britànica de banca mòbil, una de les anomenades 'fintech', que ha aconseguit alçar-se amb 8 milions d'usuaris en tot just cinc anys.Com que no comptaamb sucursals, només necessites un telèfon mòbil per a obrir-te un compte.

Una de les seves propostesd'estalviés arrodonir cada pagament amb targeta al nombre enter més pròxim, i guardar els diners de les teves voltes en compres «perquè puguis complir les teves metes». Té notificacions instantànies dels teus moviments.

GOIN

Aquesta simpàtica aplicació que ens recorda a una guardiolade porquetestà també en AppStorei GooglePlay.Goinassegura ser «la primera app creada per aMillennials quevolen estalviar i invertir sense tenir coneixements d'inversió».

El primer que et demana és marcar-te un objectiu: un viatge a Nova York, un cotxe nou o l'últim model d'aquest telèfon intel·ligent que t'encanta. Després has de sincronitzar el teu banc -les teves dades estaran protegides- i triar un mètode d'estalvi. «De mitjana, els nostres 'Goiners' aconsegueixen acumular 837 euros a l'any», afirmen. I finalment, et permet posar a treballar els teus diners per a fer-ho créixer mésràpidamentamb senzills mètodes d'inversió.

Important: quan configures la teva targeta a l'aplicació et demana fer una compra d'1 euro per a confirmar el compte bancari. No et preocupis perquè t'ho retorna a l'instant.

WALLET

Walletper aiOSi Android -compte, no és l'app per defecte que ve amb iPhone- t'ajuda a planificar les teves finances de manera activa, al costat de persones en les quals confies, utilitzant múltiples monedes, més de 4.000 bancs de tot el món i institucions financeres i tenint un seguiment en temps real amb actualitzacions bancàries automàtiques.

Undels avantatges d'aquesta app és que pots compartir comptes específics amb familiars, amics o companys.Walletet proporciona gràfics fàcils de llegir i resums sobre les fiances dels teus comptes bancaris, deutes i efectiu, i et va indicant el percentatge que et falta per a aconseguir les teves metes.

COINSCRAP

Coinscrapés una aplicació per telèfons intel·ligents disponible també en tots dos sistemes operatius. Aquesta app destaca per tenir un 'mètode d'arrodoniment' per a estalviar: calcula la diferència entre la compra realitzada i l'euro al qual has triat arrodonir i aquest 'pic' va a l'estalvi.

Per exemple, si has triat arrodonir a l'euro més pròxim i realitzes una compra de 40,25 euros, seran afegits a la teva llista d'arrodoniments els 0,75 euros de diferència; si marques que t'arrodoneixi als 2 euros més pròxims, si un producte et costa 41,25 euros 1,75 eurosanirana l'estalvi; i així successivament.

MONEFY

Una altra aplicació per a ajudar-te a estalviar disponible per a GooglePlay, AppStorei també Microsoft que permet sincronitzar de manera segura les dades entre tots els teus dispositius.Monefycompta amb compatibilitat amb diverses monedes.

Sense necessitat de connectar els teus comptes bancaris: utilitza senzilles icones per a facilitar-te l'ús dels teus diners i categoritza les teves despeses per a ajudar-te a detectar les teves oportunitats d'estalvi -pots gestionar les categories si no et serveixen els valors per defecte-.

Només has d'afegir nous registres quan compris un cafè o demanis un taxi, amb un sol clic -només és necessari emplenar l'import- i mira la distribució de les teves despeses en el gràfic.

MOBILLS

També a GooglePlay, AppStorei Microsoft, aquesta aplicació porta el control de totes les teves despeses i del que entra a la teva butxaca perquè tinguis informació clara de les teves finances personals. La seva interfície en quatre gràfics té una visualització molt intuïtiva i permet fer anàlisi de les dades en temps real i efectiu.

Altres funcions que complementen a aquesta aplicació és la d'adjuntar arxius i fotos a la safata de les teves despeses i ingressos.Mobillst'alerta per mitjà del teu correu electrònic de comptes per pagar, crea un pressupost familiar i t'ofereix un extracte de les teves despeses per categoria.

tracking