Diari Més

Obituari

Mor Concha Hidalgo, actriu de sèries com 'Aída' o 'La que se avecina'

L'agència que representava a l'artista, ha estat la que ha donat la notícia aquest dilluns

Imatge de Concha Hidalgo en una escena de 'La que se avecina'

Mor Concha Hidalgo, actriu de sèries com 'Aída' o 'La que se avecina'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'actriuConchaHidalgo ha mortamb 95 anys. La intèrpret de Logronyo, La Rioja, és coneguda per papers com el deDonyaEmília aAída, IsabelOrozcoenHerederos,JuanaBolaños en ElcomisariooDonyaPura en Hospital Central.

Kuranda, l'agència que representava a l'artista, ha estat la que ha donat la notícia aquest dilluns: «El nostre condol als seus fills, familiars i amics. Descansi en pau».

ConchaHidalgo va néixer el 13 de desembre de 1923 i portava tota la vida dedicada a la interpretació. L'actriu ha tingut papers en sèries com Mar dedudas,Policías, en elcorazónde la calle,Periodistas,Javieryanovivesolo,El internado,ÁguilaRoja o La queseavecina.

Al cinema també va desenvolupar la seva carrera. Matador, de Pedro Almodóvar, El malajeno,Pájarosdepapel, Altamira oNacidaparaganarsón algunes de les pel·lícules en les quals ha participat.

De moment, es desconeix la causa de la mort deConchaHidalgo, però sens dubte, és una trista notícia que afecta directament a la indústria audiovisual, que ha de dir adéu a un rostre molt recurrent de la ficció.

tracking