Diari Més

Entreteniment

Netflix estrena un nou servei i s'allunya de les pantalles

El llançament suposa l'inici d'un pla editorial que ampliarà els universos narratius i creatius de tres de les sèries en espanyol més populars de la plataforma

La plataforma de pagament perd milions d'euros anualment a causa dels comptes compartits.

Uns 24 milions de persones utilitzen Netflix gratis en compartir el compte amb altres usuarisEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de l'acord editorial signat perGrupoPlaneta i Netflix el passat estiu per a la publicació dels llibres basats en les seves sèries, el pròxim 26 de novembre arribaran a les llibreries d'Espanya i Amèrica Llatina els quatre primers títols:Élite: alfondode laclase, una novel·la d'Abril Zamora (Editorial Planeta); La casa depapel, unaescapebookd'Ivan Tapia (LunwergEditors); i elsfanbooksoficials d'Èlitei La casa delasflores (tots dos en Llibres Cúpula).

Aquest quàdruple llançament suposa el tret de sortida d'un ambiciós pla editorial que ampliarà els universos narratius i creatius de tres de les sèries en espanyol més populars de la plataforma.

Élite: alfondode lacalse| La primera novel·la oficial

Aquest spin-offde la sèrie apareix entre l'estrena de la segona temporada i la tercera que està per arribar. La trama se centra en personatges que no apareixen en pantalla, encara que alguns dels seus protagonistes sí que tenen presència en la història.

La casa depapel.Escapebook| Eldiariodelprofesor

Aquestaescapebook, basat en la sèrie espanyola més exitosa del moment, gira entorn de la figura deSergioMarquina, més conegut com elProfesor. Els enigmes a resoldre estan construïts a partir de fotogrames de les tres temporades disponibles.

Élite. Elfanbookoficial | Un llibre exclusiu amb més de 200 fotografies de la sèrie

Aquesta obra convida a endinsar-se en el procés de creació de la sèrie: guió, personatges, decorats, música, vestuari... Un llibre creat per i per als fans, que treu el cap als detalls de la trama, almakingoffde la sèrie, i recopila anècdotes i curiositats.

La casa delasflores. Elfanbookoficial | Tots els secrets

El llibre que obre la porta a les curiositats i secrets darrere d'aquesta sèrie en la qual res és el que sembla. La casa de las flores conversa amb l'espectador amb un discurs irònic,despreocupati plenament vigent que connecta amb temes d'actualitat: l'homosexualitat, l'acceptació, l'amor propi, la diversitat, l'empatia o la resiliència. I ho fa amb personatges entranyables,tantconvincents com surrealistes. Aquestfanbookrecull tot el contingut, el llenguatge i l'ambientació de la sèrie, que res ha d'envejar a la millor telenovel·la.

tracking