Diari Més

Societat

Mercadona dona 100.000 litres de llet al Banc d'Aliments de Catalunya

L'empresa col·labora amb les entitats de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona durant les recollides d'aliments

La presidenta del Banc dels Aliments de Barcelona, Roser Brutau, i el director RREE Mercadona a Bcn Nord, Santi Mont, durant la donació de llet.

mercadona, banc aliments, lletCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companyia de supermercats Mercadona ha donat 100.000 litres de llet sencera, de la seva marca pròpia Hacendado, a la Federació Catalana del Banc d'Aliments perquè els pugui distribuir a persones necessitades i entitats benèfiques.

Segons ha indicat en un comunicat el Banc d'Aliments, aquesta donació és «una aportació molt valuosa» ja que «la llet és un dels aliments bàsics que són més necessaris al llarg de l'any».

Mercadona col·labora amb els Banc d'Aliments de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona mitjançant el lliurament d'aliments durant les convocatòries de recollida d'aliments que celebren aquestes entitats i també amb la donació de productes de primera necessitat perquè puguin ser distribuïts a les persones necessitades a través d'entitats benèfiques.

En la campanya anterior, celebrada el 30 de novembre i l'1 de desembre del 2018, van recollir més de 1.013 tones d'aliments bàsics, donades per clients, a les quals Mercadona va sumar 100.000 litres més de llet sencera Hacendado igual que aquest any.

La presidenta del Banc d'Aliments de Barcelona, Roser Brutau, i el director de Relacions Externes de Mercadona a Barcelona Nord i Girona, Santi Mont, han coincidit que «aquesta col·laboració permetrà recollir un nombre major d'aliments i distribuir-los entre les persones necessitades» .

tracking