Diari Més

Comerç

Lidl i Aldi entren en guerra per un dels productes amb més èxit i que s'esgota en 1 dia

Les dues cadenes de supermercats han tornat a posar a la venda els seus robots de cuina a preus molt econòmics

Imatge d'arxiu d'un supermercat

Lidl i Aldi entren en guerra per un dels productes amb més èxit i que s'esgota en 1 diaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fa pocs diesAldianunciava una oferta limitada en el seu robot de cuina. La promoció s'aplicarà des del 23 de novembre fins al 26 del mateix mes. Concretament, la cadena de supermercats li declarava la guerra aLidlposant a la venda aquest electrodomèstic per només 229 euros, un preu molt assequible tenint en compte queThermomixven els seus models per uns 1.000 euros.

Lidl, però, no ha volgut rendir-se a la primera i avui ha fet públic que posaran a la venda el seu robot,MonsieurCuisineEditionPlus deSilverCrest, per 199 euros. Cal tenir en compte que, en ocasions anteriors, s'havia venut per 359 euros i s'havien esgotat totes les unitats en només un dia.

Comparativa

El robot que ofereixAldicompta amb un recipient d'acer inoxidable i amb 11 nivells de velocitat. A més, té diversos programes predefinits per cuinar al vapor, tallar, triturar, cuinar, batre, amassar, emulsionar i elaboració de melmelades i sopes.

Per la seva banda, la versió deLidlincorpora en la seva última versió una bàscula integrada, la funció «marcha» per treballar masses i remoure sopes. A més, han augmentat el nombre de receptes, passant de 160 a 200.

BusinessInsider ja va fer una comparativa entre aquests dos robots de cuina i va concloure que les funcions eren molt semblants. Entre lesdiferènciesmés marcades, explicaven que el d'Aldipermet amassar, fer sopa, melmelada i tévaporerai, el deLidl, permet amassar, sofregir i fa devaporera.

tracking