Diari Més

Successos

El Pequeño Nicolás detingut per intentar apunyalar un cambrer

Ell i un amic van ser expulsats del local després d'increpar una treballadora. Segons els testimonis els dos anaven sota els efectes de l'alcohol

Imatge d'arxiu de «El Pequeño Nicolás»

El Pequeño Nicolás detingut per intentar apunyalar un cambrerEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional van detenir aquest dimarts a Madrid a Francisco Nicolás Gómez Iglesias, conegut com «El pequeño Nicolás», per ferir amb un ganivet i donar un cop de puny a un cambrer en la zona de copes de Azca, en el districte de Tetuan. Segons informa 'El Heraldo de Aragón' Un amic que l'acompanyava també va ser arrestat per resistència i desobediència a l'autoritat, si bé tots dos van quedar en llibertat després de prestar declaració en la comissaria.

El pequeño Nicolás, de 25 anys, i el seu amic es trobaven sobre les 22.00 d'aquest dimarts en una pizzeria del carrer Orense quan van començar a ficar-se amb una de les cambreres del local de manera insistent. Segons van relatar diversos testimonis, companys de la treballadora van sortir en defensa seva davant els comentaris dels dos amics, que semblaven estar sota els efectes de l'alcohol.

Atès que el pequeño Nicolás i el seu amic no paraven de molestar i increpar a la dona, els seus companys van decidir expulsar-los del local. Llavors, visiblement alterat, Gómez Iglesias es va negar a obeir, va prendre un ganivet de la taula i va anar a clavar-l'hi a un dels cambrers. Al final, li va provocar diversos talls en una mà i li va propinar un cop de puny en la cara.

Fins al lloc va acudir una ambulància bàsica del Samur-Protecció Civil, que els seus sanitaris van atendre les 22.33 als dos ferits per contusions menors, de les quals no van requerir trasllat a l'hospital, segons ha informat a Europa Press un portaveu d'Emergències Madrid.

Finalment, el jove, per al qual la Fiscalia demana 7 anys de presó per usurpació de funcions, falsedat en document oficial i suborn actiu, va ser arrestat per un delicte de lesions i el seu acompanyant per un delicte de resistència i abús a l'autoritat. Després de passar per comissaria, van ser posats en llibertat amb càrrecs.

tracking