Diari Més

Successos

Troben una dona que portava morta uns 15 anys a casa seva

La Policia Nacional ha entrat al seu domicili, a Madrid, després que un familiar comuniqués que la trobava a faltar

Els veïns feia anys que demanaven la policia que entrés al domicili.

Troben una dona que portava morta uns 15 anys a casa sevaGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha trobat en un pis de Ciudad Lineal, a Madrid, una dona de 78 anys que portava uns 15 anys morta per causes naturals.

Fonts policials han informat que els agents van entrar al domicili dimarts després que un familiar comuniqués la trobava a faltar.

Segons ha avançat el diariEl Mundo, el cadàver, que estava momificat en el bany de la casa, segons els metges, podria portar mort entre 14 i 16 anys.

Els veïns portaven anys demanant a la Policia que entrés a la casa i asseguren que l’últim cop que van veure la dona amb vida va ser el setembre de 2004.

Dimarts passat els agents es van presentar a l’habitatge, situat al segon pis de l’edifici, amb parents de la dona i no van poder obrir la porta perquè tenia la clau posada. Al final van intervenir els bombers que van entrar per la terrassa amb l’ajuda d’una escala i per una finestra que estava mig oberta.

Després de la seva mort, el cos no es va descompondre per la humitat que hi havia en el bany i perquè hi havia una reixeta de ventilació, que ha produït el procés de conservació cadavèric de la momificació.

tracking