Diari Més

Policial

Mare i fill detinguts en requisar-los dues pistoles, una catana i diversos ganivets en un bar il·legal

Els gossos també van trobar-hi substàncies estupefaents

Segons informa el cos, els fets van ser denunciats i divendres es va organitzar un dispositiu policial de paisà.

Detingut un home al Vendrell acusat d'exhibicionisme davant de menorsTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Municipal de Madrid ha detingut a dues persones i ha requisat dues pistoles i una dotzena d'armes blanques, entre elles una catana, en un bar clandestí situat a la Canyada Real Galiana, segons ha informat un portaveu del Cos Local.

A l'interior del 'quiosc', que no comptava amb cap mena de llicència, van trobar tresmàquines escurabutxaquesque tampoc comptaven amb autorització. La Policia tenia informació que durant diverses setmanes s'estava cuinant cocaïna, segons ha detallat Telemadrid. De fet, els gossos van trobar substàncies estupefaents en el lloc.

Els agents municipals van detenir a dues persones a càrrec d'aquest establiment, mare i fill, per tinença il·lícita d'armes. En total, es van confiscar de dues pistoles amb munició, quatre escopetes, un bat de beisbol, una desena de navalles i ganivets i una catana amagades en el bar clandestí.

Es tractava d'una operació rutinària desenvolupada aquest dijous al matí en el sector VI de l'antiga via pecuària, però en la qual han participat una trentena d'agents de la Unitat Integral de Districte de Vila de Vallecas, Unitat Canina i de les Unitats de Suport a la Seguretat (UAS).

tracking